Comenzi: 0744-569-069 comanda@revitol.ro


Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


 
Ce este Revitol?

Revitol este o gama de produse pentru ingrijirea pielii realizata in SUA si care contine doar cele mai bune produse naturale.

De ce functioneaza asa de bine produsele dumneavoastra Revitol?

Produsele noastre functioneaza asa de bine deoarece sunt realizate de doctori experimentati care folosesc doar cele mai naturale ingrediente.

Ce fel de plante sunt folosite in produsele dumneavoastra?

Majoritatea produselor sunt amestec propriu, unic al ingredientelor naturale folosite.

In cat timp imi vor ajunge produsele?

Produsele ajung la dumneavoastra la o zi dupa ce ati comandat. Comenzile sunt trimise prin curier rapid sau posta, iar pentru transport se percepe o taxa fixa de 10 lei (TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin posta si de 20 lei (TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin curierat, iar plata se face ramburs in momentul ridicarii coletului de la posta sau de la curier. In cazul comenzilor trimise prin curier termenul de livrare poate fi intre 1 si 3 zile lucratoare si 2-7 zile lucratoare in cazul expedierilor prin posta, depinzand in exclusivitate de conditii legate de modalitatea si firma de transport, coletele fiind expediate in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii sau in prima zi lucratoare, in cazul weekendului sau Sarbatorilor legale.

Coletul este impachetat discret?

Da. Absolut toate coletele sunt impachetate in hartie maro, fara a se face vreo referire la continut.

Cum pot sa comand?

Puteti comanda telefonic la 0744569069. Puteti sa ne trimiteti un mail la comanda@revitol.ro cu datele dumneavoastra si cantitatea dorita. Puteti sa ne contactati pe Yahoo Messenger la adresa revitolromania@yahoo.com. O alta solutie este sa completati formularul de comanda de pe site si sa comandati online.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș