Comenzi: 0744-569-069 comanda@revitol.ro


Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Revitol Romania


 Revitol este o gama premium de produse pentru frumusetea pielii care exista din 2002. De atunci, compania a rafinat linia de produse in urma descoperirilor stiintifice, incluzand cercetari asupra unor ingrediente exotice de pe tot globul.Revitol


Compania Revitol formuleaza produsele pentru a oferi rezultate constante clientilor. Pe site-urile produselor se gasesc ingredientele, lucru care ii incanta pe cei ce au anumite alergii si au nevoie de aceasta transparenta.


Acest lucru este de asemenea evidentiat de numeroasele marturii pozitive care pot fi gasite pe site si de sutele de mii de clienti satisfacuti.


Compania Revitol isi propune nu numai sa ofere produse pentru frumusetea pielii care sa fie eficiente, pure si sigure, dar de asemenea sa fie si acceptabile ca pret. Chiar daca pretul produselor este competitiv cand se achizitioneaza un singur produs, puteti primi preturi mult mai mici atunci cand cumparati cantitati mai mari. De promotii puteti afla inscriindu-va la newsletterul gratuit Revitol.


 


Compania Revitol are stabilite politici precise privind satisfactia clientilor, oferindu-le produse de calitate si suport telefonic si on-line. Reprezentatii companiei in Romania, firma SC Prime Advertising SRL, ofera celor interesati de produsele Revitol suportul necesar pentru a achizitiona produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor si totodata va poate raspunde la intrebari privind modalitatile de a face comanda, transportul comenzii si client-service.


Puncte forte:


*  Preturi rezonabileEtape Revitol


*  Discounturi atractive


*  Linie de productie concentrata si intuitiva


*  Feed-back-uri pozitive


*  Toate produsele sunt dezvoltate si fabricate sub licenta


*  Suport on-line si telefonic pentru clienti


 Calitatea


Inca de la aparitia pe piata, in anul 2002, compania Revitol a investit in dezvoltarea unei linii de productie sigure, eficienta si concentrata pe produse pentru piele si frumusete. Spre deosebire de alte companii competitoare, care ofera sute de produse pentru aceeasi problema a pielii, punand consumatorii in dificultatea de a alege produsul potrivit, Revitol a ales sa produca o gama restransa si concentrata, alocand un singur produs pentru fiecare afectiune a pielii. Astazi, linia de productie ofera clientilor solutii impotriva imbatranirii, celulitei, psoriazisului, pentru exfolierea pielii, impotriva vergeturilor, acneei, indepartarea parului nedorit – epilare definitiva, crema pentru ochi si cicatrici. Multi consumatori prefera acest tip de ingrijire a pielii, intr-o abordare concentrata, simplificand selectarea produselor si minimizand remuscarile.


Pentru a fabrica produsele, Revitol imbina ingredientele de inalta calitate cu toate cunostintele recente dobandite in domeniul stiintei nutritionale. Acest fapt indica nivelul ridicat al controlului calitatii pe care compania Revitol este capabila sa il realizeze la fiecare etapa din procesul de fabricatie, de la cercetarea initiala pana la testarea formulei finale si ambalare.


Pe pagina fiecarui produs de pe site-ul Revitol veti regasi o descriere detaliata, inclusiv avertismente, directii de utilizare, lista de ingrediente si alte informatii.

 

Ingrediente


Ingredientele din produsele Revitol sunt extrase din zone diferite din intreaga lume, astfel incat acestea sa corespunda standardelor de calitate impuse de companie.


Revitol are o abordare transparenta de publicitate pentru produse, prin listarea fiecarui ingredient inclus intr-un produs dat pe pagina de descriere a produsului respectiv. Unele liste de ingrediente sunt separate in functie de ingrediente active și inactive, in timp ce altele le prezinta impreuna.


Descrierile produselor Revitol includ adesea prezentari generale ale ingredientelor cheie active, impreuna cu motivul includerii acestora. Descrierile sunt detaliate si indica faptul ca Revitol are o grija deosebita in fabricarea produselor.


Eficacitatea produselor comercializate de Revitol poate fi masurata citind marturiile formulate de clienti pe site-ul companiei.

 

 

Costuri


Compania Revitol si-a construit o reputatie in oferirea produselor de calitate pentru piele si infrumusetare la preturi rezonabile. Desi, in mod implicit, preturile sunt accesibile, acestea pot sa scada considerabil datorita reducerilor oferite de companie clientilor fideli si acelor clienti care achizitioneaza pachete de produse Revitol. De asemenea, de fiecare data cand achizitionati un produs Revitol, aveti posibilitatea sa multiplicati cantitatea dorita, beneficiind astfel de o reducere.Costuri Revitol


Pentru unele produse, o reducere poate echivala cu pana la 50% din pretul de baza al produsului. Intrucat pe site nu veti regasi o pagina dedicata Promotiilor sau Reducerilor, este important sa pastrati zilnic contactul cu paginile individuale ale produselor pentru a descoperi cele mai recente reduceri de cantitate si promotionale. De asemenea, va puteti abona gratuit la newsletter-ul nostru, urmand ca prin intermediul acestuia sa va tinem la curent cu cele mai noi informatii despre compania Revitol, produse si preturi, dar si articole de specialitate despre sanatate, frumusete si ingrijirea pielii.

 

 

Concluzii


Revitol este o companie ce fabrica si comercializeaza produse de calitate premium pentru frumusete si sanatatea pielii, oferind o linie de productie concentrata, eficienta si la preturi accesibile. Desi preturile initiale ale companiei sunt apropiate de cele ale concurentei, clientii nostri pot beneficia de reduceri semnificative de pret, prin intermediul Pachetelor promotionale sau a comenzilor cantitative. In ciuda faptului ca nu va oferim transport gratuit decat in anumite conditii, produsele companiei Revitol sunt mai accesibile decat ale companiilor care ofera aceasta facilitate, dar va ascund alte taxe. Toate produsele Revitol au primit marturii pozitive, acestea fiind postate pe site-ul Revitol.ro


CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș