Comenzi: 0744-569-069 comanda@revitol.ro


Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


 

1. Peste 10 ani de experienta pentru o Piele Frumoasa si Sanatoasa


Firma din Sua care produce gama Revitol are peste 10 ani de experienta, iar de-a lungul timpului compania a creat produse noi spre a se adresa cat mai multor probleme. Spre exemplu crema si pastile Acnezine si-au dovedit eficienta impotriva acneei de-a lungul timpului, iar compania a creat si crema Rosacea pentru a se adresa acneei rozacee si crema Scar Cream pentru a atenua cicatricilor rezultate in urma acneei si nu numai.

 

2. Promotii periodice pe www.revitol.ro


Pe www.revitol.ro va oferim periodic promotii la unele produse din Gama. Va invitam sa accesati siteul cel putin o data pe luna pentru a fi periodic informate/informati despre promotiile Revitol. Pentru a fi sigure/siguri ca aflati printre primii despre Promotiile Revitol va invitam sa va abonati la Newsletter- ca orice Promotie- Stocul este Limitat.

 

3. Produse Exclusive


Gama Revitol se comercializeaza in Romania doar prin intermediul SC Prime Advertising SRL.

Astfel, aveti garantia ca produsele sunt cele originale, iar orice problema legata de produs este tratata si analizata intr-un singur loc.

 


4.   Feed-backul dumneavoastra este important pentru noi.


Un feed-back pozitiv ne bucura si ne motiveaza, de asemenea si  un feed-back negativ ne va ajuta sa ne perfectionam ca si organizatie pentru ca pe viitor sa nu mai facem aceleasi greseli.


Parerea Dumneavoastra este importanta si cu siguranta si alte persoane vor dori sa stie despre succesul dumneavoastra legat de problema pe care ati rezolvat-o cu produsele Revitol.


Va puteti exprima parerea atat pe e-mail cat si telefonic.

 

5.  Preturi clare


Preturile noastre nu includ taxe si comisioane ascunse. Singura taxa este cea de livrare, 10 lei prin posta sau 20 lei prin curier. Veti sti mereu care este valoarea exacta de plata

 

6.   Retea raspandita de depozite


Cele 5 depozite din intreaga tara asigura livrarea eficienta si rapida (in maxim 24 de ore) a tuturor produselor aflate pe stoc.

 

7. Servicii de incredere


Lucram cu mai multe firme de curierat, pe care noi le consideram cele mai bune din Romania. Livrarea este rapida si discreta.


In orice moment al zilei puteti contacta Departamentul responsabil pentru a verifica situatia livrarii coletului dumneavoastra. Persoanele din acest departament se ocupa in toate momentele zilei de verificarea statusului trimiterilor catre clienti si au grija ca acestea sa se livreze la timp.


 


8.  Optiuni de plata variate

Puteti plati atat ramburs, la primire, cat si online, cu cardul. Platile sunt securizate.

Economisiti timp!


 

9.  Implicare sociala


Am introdus conceptul ECO-Bill. De acum puteti salva natura prin solicitarea facturilor si a instructiunilor pe e—mail.

 

10.  Nu ne eschivam de retururi


Daca se respecta politica de retur a produselor, nu ne eschivam de primirea acestora.

 

11.   Relatii clienti


Pentru orice problema, nelamurire, intrebare, solicitare ne puteti contacta fie prin telefon, fie pe e-mail sau messenger.


Noi comunicam cu clientii nostri!


Va raspundem si prin intermediul e-mail-ului in 24 de ore lucratoare atunci cand aveti nelamuriri sau probleme in a folosi produsele.


Program Comenzi Telefonice: 9-21


Program Messenger: 9-21


 

12. Nu exista valoare minima a comenzii. Puteti sa comandati fara bariere de pret.


Va reamintim ca taxa de posta este 10 lei iar cea de curier este 20 de lei care se adauga la valoarea comenzii dumneavoastra.

 

13.  Politica de discount


7% reducere din comanda anterioara pentru o noua comanda in primele 15 zile

5% reducere din comanda anterioara pentru o noua comanda in primele 30 zile

3% reducere din comanda anterioara pentru o noua comanda in primele 45 zile


Acestea se aplica in cazul unei singur produs din gama Revitol si se va aplica la urmatoarea comanda. Daca veti comanda mai multe cutii din acelasi produs sau produse sub forma unor pachete cu reducere din prima, pretul pe cutie va scadea.

 

14.  Stocuri mari si furnizori bine aprovizionati


Ca unici importatori in Romania, toate produsele din gama Revitol se afla tot timpul pe stoc.

Orice produse ati solicita, in cazul in care nu il avem pe stoc, el va poate fi livrat in maxim 5 zile datorita parteneriatelor externe rapide pe care le avem si care ne ajuta sa fim tot timpul prompti pentru clientii nostri.

 

CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș